Seminari de Geografia en Xarxa

 Descarregar Pdf

Descripció

L’equip Geografia en xarxa és un grup de treball amb una llarg recorregut amb el nom previ de Seminari de Geografia Local. L’objectiu principal és fer una geografia planera que arribi i desperti  interès entre l’alumnat d’ESO i Batxillerat i alhora doni eines tecnològiques i recursos teòrics al professorat per facilitar la seva docència

L’equip ICE de Geografia en xarxa es projecta com un espai de treball per connectar els professors de secundària amb els universitaris, per nodrir-se mútuament i difondre la Geografia entre l’alumnat però també entre la societat lleidatana.

D’acord amb el propòsit essencial de col·laboració entre professors, els objectius del grup de treball són els següents:

  • Difondre i promoure la recerca geogràfica i l’actualització de la disciplina entre el professorat de Geografia de Batxillerat. Es durà a terme amb la convocatòria d’un curs/taller sobre recerca geogràfica adreçat a tot el professorat de la província de Lleida i la comarca de l’Anoia.
  • Impulsar i difondre recursos innovadors per a l’ensenyament de la Geografia, a través de la comunicació permanent amb els seus membres i la resta del professorat de la matèria
  • Apropar i impulsar activitats adreçades a l’alumnat de Geografia de Batxillerat a través del seu professorat. Es materialitza amb la celebració de la Jornada Geogràfica de Recerca en la qual s’impulsa la presentació d’experiències educatives i la convocatòria del Premi Georecerca, adreçada a l’alumnat de Batxillerat.
  • Coordinar treballs de recerca de Batxillerat, responent a les demandes que se’ns adrecin, per introduir l’alumne a la recerca universitària.
  • Coordinar les trobades de l’equip per organitzar els diferents esdeveniments i activitats que es duran a terme al llarg del curs 2021-22, obertes a tot el professorat i alumnat.
  • Generar xarxa per tal que l’equip de treball contribueixi a ser un espai de comunicació i intercanvi de tot el professorat de Geografia de la província de Lleida i la comarca de l'Anoia.

Coordinació

 

Sra. Glòria Garcia (INS Guindàvols)

 

Recursos del seminari de Geografia Local (edició 2018-19)

   Darrera modificació: