IV Jornada Geogràfica de recerca: Els reptes del canvi climàtic

Descarregar Pdf

 

La IV Jornada Geogràfica de Recerca, organitzada per l’ Equip ICE UdL Geografia en Xarxa, té per objectiu apropar continguts de geografia a tot l’alumnat d’ESO i de Geografia de 2n de Batxillerat. Cada edició focalitza en continguts relacionats amb els sabers que poden ser objecte d’examen a les PAU de Geografia, i amb els que s’inclouen en la matèria de Ciències Socials d’ESO, preferentment de segon cicle. Aquesta edició abordarem la problemàtica del canvi climàtic i l’impacte que està generant en el nostre entorn.

La durem a terme el proper dimecres, 10 d’abril de 2024, a les 11:15 h., a la Sala d’Actes de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, en format presencial i virtual.

En el format presencial estan convidats a assisir-hi tot l’alumnat que participa a l’Olimpíada de Geografia i als finalistes del IV Premi Georecerca, tan d’ESO com de Batxillerat, ja que, al llarg de la mateixa, es farà el lliurament de premis.

En format virtual, esteu convidats a participar tots els centres que hi estigueu interessats. S’emetrà en streaming, per tant, podreu connectar des de les vostres aules per apropar els continguts de la jornada al vostre alumnat. Us farem arribar l’enllaç a l’emissió en els dies previs a la celebració de la mateixa.

Més informació:

https://www.ice.udl.cat/ca/noticies/agenda/IV-Jornada-Geografica-de-recerca/